Personvern Policy GDRP

1. INNLEDNING

1. INDLEDNING

Når du bestiller produkter eller bruger tjenester fra INNOTEC DANMARK AS (“vi”), giver du os tilgang til forskellige typer oplysninger om dig. Indsamling og brug af personopplysninger gør det mulig for os at give dig en bedre kundeoplevelse, enten det handler om enkle ting som fakturering og betaling eller mere komplekse ting som anbefalinger og tilpasning af tjenesten således at du får enkel tilgang til det du bedst kan lide.

Vi er optaget af at beskytte og respektere dit privatliv, og al vor indsamling og brug af personoplysninger er underlagt dansk privatlivs lovgivning. I disse retningslinjer for privatliv finder du information om:

  1. hvilke oplysninger vi samler ind, og hvorfor
  2. hvordan vi bruger oplysningene
  3. hvilke valgmuligheder og rettigheder du har

Denne information er viktig for at du skal kunne beskytte dit privatliv, så vi håber du tager dig tid til at blive kendt med disse retningslinjer.

2. SÅLEDES BRUGER VI INFORMATIONEN

Når du bruger vore tjenester kan vi registrere oplysninger om dig til følgende formål:

  1. Sikre riktig og effektiv leverance af produkter og tjenester, og forhindre misbrug af tjenesten.
  2. Give relevant og god kundeservice, samt sikre effektiv fejlretning og kundeadministration
  3. Forbedre din brugeroplevelsen, for eksempel ved at tilpasse tjenesten til den enhed du bruger eller huske hvilke produkter du bestilte sidst.
  4. Give dig tilgang til personaliseret indhold, for eksempel ordrehistorik og eventuelle prisaftaler for dig og dit firma.
  5. Anonymisering af oplysninger for brug i profilering og preferancer

3. INFORMATION VI SAMLER IND

Når du bestiller et produkt fra os eller opretter en brugerkonto for vore tjenester, vil vi registrere firmaoplysninger (herunder navn på kontaktperson(er)) for at kunne opfylde vor del af aftaleforpligtelserne og give vore kunder en bedst mulig kundeoplevelse.

I sådanne tilfælde har vi brug for korrekt kontaktinformation og betalingsinformation for at kunne leverer tjenesten i henhold til aftalen og sørge for at varer bliver leveret til rigtig adresse. Sådan information opgives som regel af dig eller en anden repræsentant for jeres firma i registreringsøjeblikket.

I tilæg til information som du opgiver til os kan vi indhente offentlig tilgægelig information som organisationsnummer, telefonnummer, adresseændringer og lignende fra adresseregistre som virk.dk og tilsvarende. Informationen fra adresseregistrene bruges blandt andet for at sikre at informationen er rigtig og opdateret.

Positions information: Når du bruger vore tjenester vil vi benytte din IP-adressen til at beregne i hvilket land du besøker os fra. Dersom du bruger en mobil enhed og har aktiveret stedtjenester for appen vil vi også kunne få en mere detaljeret lokation baseret på GPS-data eller nettværter (beacons). Oplysningene bruges hovedsagelig til at give dig geografisk tilpasset indhold som korrekt sprog og priser (ved brug af vor webshop) på hjemmesiden.

  1. Aktivitetslogger: Vi registrerer ingen aktivitetslog på vore digitale tjenester.
  2. Informationskapsler og lignende teknologier: Når du bruger vore tjenester vil vi lagre information gennem informationskapsler (cookies) og/eller lokal netlæserlagring. Teknologiene brukes blant andet til at genkende din enhed og til at lagre. Du finder mere information om hvordan vi bruger teknologiene i punkt 5 nedenfor.

Når du udfylder spørgeskemaer eller lignende, vil information som registreres i disse kunne lagres på din kundeprofil hvis du samtykker til en sådan lagring. Vi lagrer også informasjon om henvendelser til vort kundecenter, således at vi kan yde dig best mulig service.

4. DELING AF INFORMATION

Oplysninger som vi har registreret om dig som kunde eller bruger vil bare blive brugt internt i vort selskab og vil ikke deles eller sælges til andre aktører. Ud over dette vil informationen kun udleveres til tredjeparter i lovbestemte tilfælde, eksempelvis ved begæring fra offentlige myndigheder, samt i følgende tilfælde hvor enkelte af vore tjenester kræver at du er logget ind med en brugerkonto.

5. INFORMATIONSKAPSLER OG LIGNENDE TEKNOLOGIER

Som de fleste andre netsteder og digitale tjenester kan også vore tjenester bruge forskellige typer teknologier for at give dig en bedst mulig brugeroplevelse og relevant indhold. Eksempler på sådanne teknologier er informationskapsler (cookies), enheds- og annonceidentifikatorer, pikseltaggere (piksler) og netlæserlagring. Vi bruger sådan teknologi til at:

  1. Beholde konteksten når du navigerer på vore netsider, eksempelvis efter indlogging eller ved bestilling af varer og produkter.
  2. Gøre det mulig at bruge specialfunktioner som lagring af indstillinger eller indhold, og forskellige former for varslinger
  3. Samle statistik og analyserer brugen af netsiderne, herunder beregne og rapportere total antal brugere og trafik
  4. Genkende din enhed og registrere adfærd på egne og samarbejdende netsteder og tjenester sådan at vi kan:

Om teknologien

Vi kan bruge følgende teknologier når du bruger og samhandler med vore tjenester eller samarbejdende netsteder/tjenester, givet at du bruger en netlæser eller enhed som tillader brug af den aktuelle teknologi:

Informationskapsler (cookies) er en lille tekstfil som lagres i din netlæser eller enhed når du besøger et netsted. Dette gør at netstedet kan genkende din netlæser eller enhed næste gang du besøger netstedet. Informationskapsler kan lagre brugerindstillinger som sprogindstillinger eller indlogningsinformation, identifikatorer og anden information. Gennem indstillingerne i netlæseren kan du både fjerne gamle informationskapsler og forhindre at nye bliver lageret.

Pikseltagger (piksler) er gennemsigtige billedfiler som blandt andet gør det muligt at læse og lagre informationskapsler, samt overføre information til os eller vore samarbejdspartnere. Informationen omfatter typisk IP-adressen til en enhed, tidspunkt og netsiden hvor pikslene bliver vist, en ID tilknyttet netlæser eller enhed og typen af netlæser der bliver brugt.

Netlæserlagring er teknologi som gør det mulig for et netsted eller en app at lagre og hente data frem på din pc, mobiltelefon eller anden enhed. Som eksempel kan nævnes hurtigbufring og lokal lagring i HTML5. Sådan teknologi bruges gerne dersom enheden eller netlæseren ikke kan lagre informationskapsler eller for at give dig øget sikkerhed og kontrol med informationen som lagres.

Informationskapsler på vore netsider
Afhængig af hvilke af vore netsider du besøger vil din netlæser kunne lagre følgende informationskapsler:
Typiske data som samles ind: netlæserinformation, enhedsinformation (herunder type, operativsystem og enheds-/cookieID), sidevisninger og klik på netsiderne, IP-adresser, positionsdata.
Disse data bruges kun lokalt på din pc og vil ikke indhentes af os eller sælges/videreformidles til nogen tredjepart.

Om samtykke og dine valgmuligheder
Så længe du har fået god information om brugen af informationskapsler og lignende teknologier anses du efter dansk ret at samtykke til brugen af teknologien. Du kan vælge om du vil accepterer informationskapsler gennem indstillingerne i din netlæser. Her kan du normalt angive om du accepterer lagring af informationskapsler fra netsiderne du besøger, fra tredjeparter som er tilknyttet netsiderne og eventuelt om du ønsker at blive varslet hver gang en ny informasjonskapsel bliver lagret. Den præcise fremgangsmåde afhænger lidt af din enhed og hvilken netlæser du bruger.

I indstillingerne til netlæseren finder du også en oversigt over alle informationskapsler som er lageret,således at du kan få en oversigt og eventuelt slette uønskede informasjonskapsler.
Netlæseren lagrer normalt alle informationskapsler i en bestemt mappe på harddisken, sådan at du også kan undersøge indholdet i flere detaljer.
Hvis du ønsker kontrol over hvilke tredjeparter som benytter teknologien til forskellige formål, anbefaler vi verktøj som Ghostery og Disconnect.
For mere information om informationskapsler og indstillinger henviser vi til allaboutcookies.orgdatatilsynet og nkom.

6. DINE VALGMULIGHEDER OG RETTIGHEDER

Du kan få indsigt i disse oplysninger vi har om dig ved at kontakte kundeservice. Her kan du også bede om at blive slettet fra vore registre eller standse udsendelse af reklame på email, sms og lignende. Sleting er ikke mulig så længe vi har et løbende kundeforhold, da distribution i henhold til aftaler forudsætter at vi har rigtig information om vore kunder.

Du kan reserverer dig mod udsendelse af reklame på e-post, SMS og post eller telefonhenvendelser ved at kontakte vort kundecenter eller benytte linkene til afmelding i aktuelle e-poster.

For sleting og deaktivering af informationskapsler og målrettet annoncering henviser vi til afsnit 5 ovenover.

7. SIKKERHED

Persondataloven stiller krav til at den som opbevarer personoplysninger må sikre disse imod uautoriseret tilgang, ændring, sleting og deling. Vi har derfor indført tekniske og organisatoriske tiltag for at sørge for at personoplysninger opbevares sikkert og fortrolig. Vi lagrer personoplysninger på datamaskiner med begrænset adgang som er placeret i sikre faciliteter, hos os eller vore samarbejdspartnere, og vi kontrollerer sikkerheden jævnligt.

Vi kan ikke garantere fold sikkerhed når du overfører data via åbent internet, og der kan være en risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger når data sendes og opbevares elektronisk. Du bør derfor aldrig sende sensitive personoplysninger eller information med mindre det er nødvendigt, netsiden er kryptert (se efter https og et hængelåsikon i netadressefeltet) og at du har et opdateret antivirusprogram.

8. KONTAKTINFORMATION

Med mindre andet er specificeret eller fremgår af sammenhængen er INNOTEC DANMARK AS behandlingsansvarlig for behandling af personoplysninger i henhold til denne privatlivserklæring. For henvendelser om vor behandling af personoplysninger kan du kontakte kundeservice.

Se også:

  1. Salgs-/leveringsbetingelser
  2. Ansvarsbegrænsing

INNOTEC DANMARK AS
Danmark 30.04.2020 (alle tidligere versioner udløber her)

Vi har verdens bedste kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no