Anti Seize

Kopparfett på sprayen. (+ 1100gr) Idealisk för bromsreparationer och lättare att ta isär när trådarna är trasiga. Skyddar mot korrosion och rost.

Beskrivning

Vid applicering är produkten i princip flytande, så den kan tränga djupt mellan delarna. Efter att drivmedlet har förångats lämnar det ett fast och tryckbeständigt fett. Många monteringspunkter utsätts för väderbitning, och det är viktigt att spraya dem med Anti Seize för att underlätta uppmonteringen.

Temperaturområdet är mycket brett (-30 ° C till + 1100 ° C), vilket gör denna produkt extremt väl lämpad för bromskomponenter. Dessa delar kan utsättas för höga temperaturer. Anti Seize kan användas på baksidan av bromsskor för att förhindra vridning. Anti Seize kopparpartiklar överför värme från bromsskivan till skärmen. Det tar också bort friktion mellan metalldelarna i bromsblocken och skärmen och förhindrar metallplattor på metallen när bromsarna trycks ned.

Anti Seize passar inte för ABS-bromssystem. Innotec keramiskt fett är det bästa alternativet för detta.

Anti Seize är mycket tryckbeständigt. Produkten är dessutom vattenavvisande och hjälper därför till att förhindra rost. Produkten påverkar inte gummi eller plast.

Anti Seize är också extremt lämplig för montering av bultar eller skruvar med skadade gängor. Tack vare tillsatsen av metaller har produkten en tappningseffekt och förhindrar ytterligare skador.

Tack vare aerosolförpackningen är Anti Seize extremt användarvänlig och lätt att använda. Det extra munstycket och röret som medföljer produkten gör det mycket enkelt att applicera på ställen som är svåra att komma åt.

Egenskaper:
Lätt att applicera.
Förenklar montering och demontering.
Bildar ett tätt förseglat skyddsskikt på metaller.
Skyddar motordelar, avgassystem, skruvar, bultar, muttrar, lager, växlar, styrspakar, bromskomponenter, batteripoler och alla delar utsatta för vatten och korrosion.
Minskar friktion på alla rörliga delar.
Brett temperaturområde (-30 ° C till + 1100 ° C).

Produktdokumenter

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no