Anti Vibration System

Anti-vibrationsplattor är självhäftande rulleisolerande plattor, som förhindrar obehaglig resonans och med ett brett användningsområde.
Anti-Vibration System har ett extremt flexibelt lager av bitumen täckt med en aluminiumfilm. På grund av dess extremt höga flexibilitet kan den här produkten lätt placeras på ännu tätt och svåråtkomliga platser. Produkten finns tillgänglig på rull (22,5 cm x 10 m).

Beskrivning

Anti-vibrationsplattor absorberar obehagliga och skadliga vibrationer och förhindrar därmed sprickor i svetsade leder och injekteringsmedel. Anti-vibrationsplattor är extremt flexibla, vilket innebär att de kan användas i alla hörn och krokar. De är tillverkade i en mängd olika originella OEM-strukturer, så att de i händelse av skador kan användas för att återföra ett fordon till sitt ursprungliga tillstånd. Anti-vibrationsplattor kan överbeläggas med de flesta moderna målsystem.

Antivibrationsplattor kan användas i ett fordon för att absorbera motorns och körbanans resonans. På takpanelen och på sido- och bakskottet kan antivibrationsplattor avsevärt öka stabiliteten för tunna material.

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no