Body Finish

Body Finish är en snabbtorkande 1- komponets akryllack av mycket hög kvalitet. Den är utvecklad för att spraya ny eller reparerad plåt, samt maskindelar. Produkten ger en perfekt OEM-finish.

Body Finish har utvecklats speciellt för bil, anläggnings, lastbil och jordbrukssektorn, där den är den idealiska lösningen för att ge reparerade delar en original finish. Som invändiga paneler, sparklådor, A stolpar, insteg m.m. Dessutom är Body Finish också perfekt lämpad för att användas i industriella tillämpningar, exempelvis som maskin färg eller tillfälligt rostskyddslack.

Nollställ

Beskrivning

En av egenskaperna som gör Body Finish till ett värdefullt hjälpmedel är dess snabbtorkande egenskaper. Genom att använda Body Finish elimineres den långa tork och härdningstid som är vanlig vid användning av konventionella vattenbaserade lacksystem. Body Finish är kompatibel med de flesta lacksystem på marknaden i dag. Produkteten levereras färdig att användas i en praktisk sprayburk, vilket också minskar tid och kostnader eftersom man inte längre behöver blanda lack eller slänga ev. överblivet och farligt avfall.

Body Finish sprayburk är utrustad med 2 olika sprutmunstycken som ser till att det blir fin finish och sprutbild. De två olika munstyckerna har olika egenskaper som gör det möjligt att använda Body Finish på både små som större ytor.
Produkten fiinns i 4 olika färger: Grön, Grafit Blå, Beige och Grå.

Egenskaper:
– Professionellt resultat
– 2 olika munstycken för olika applikationer
– Perfekt täckning
– Dammtor på under 10 minuter
– Mycket snabb härdtid
– Slagtålig
– Kan övermålas vått i vått efter 20 minuter
– Utmärkta anti-korrosionsegenskaper
– Fäster mycket bra på alla metaller och icke-metaller.

BodyFinish vann Best New product 2010, i Bodyshop magazine

Produktdokumenter

Säkerhetsinformationer

Mer information

Färger

Beige, Graphite Blue, Green, Grey

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no