Clean and Shine (CS-1)

CS-1 tillhör den senaste generationens rengöringsprodukt som rengör och skyddar ytor i en operation. Produkten är mycket lämplig för snabb rengöring och polering av de flesta ytor. Ger en smidig och perfekt glans på det behandlade området.

Nollställ

Beskrivning

CS-1 kombinerar två applikationer i en operation: Rengöring och polering. Produkten är mycket effektiv för att tvätta och polera bilar, motorcyklar, skoter, pedalscyklar etc. som kommer tillbaka till showroom efter testkörningen. CS-1 tar bort smuts, fett, vattenfläckar, fingeravtryck och vägdamm. CS-1 innehåller inte silikon, vilket gör produkten lämplig för användning också i färgverkstäder.

CS-1 är en vätska som tillförs i en enkel pumpkanna. Om produkten ska användas på svåra platser som insekter och fågelavfall rekommenderas att låta produkten fungera lite innan du torkar bort den.

CS-1 måste användas med Clean and Shine Cloths (04.1702). Trasorna säkerställer full effekt av medlet. Clean and Shine Cloths suger och håller mycket fukt och smuts.

CS-1 är klar att använda och kräver inte gallring. Produkten finns i en användarvänlig sprayflaska (0,5 liter) och kan användas omedelbart. Produkten kommer också i bulk (5 liter). Utställningsutrustning kan levereras för återförsäljning av CS-1-produkterna.

 

Egenskaper:

– Rengöring och skydd
– Lämplig för rengöring på alla ytor
– Innehåller inte kalk
– Enkel rengöring och polering
– Lämnar inga märken, fläckar eller film
– Silikonfri
– Lätt att använda

Produktdokumenter

Säkerhetsinformationer

Mer information

Mängd

5 Liter, 500ml

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no