Contact Clean

Contact Clean är ett mycket effektivt rengöringsmedel för elektroniska och elektriska delar. Tack vare den långa verkningstiden, tar den lätt bort alla typer av smuts, fett och korrosion. Vilket skapar perfekta elektrisk anslutningar.

Contact Clean är oundgängligt för reparation och kontroll av elektroniska och elektriska kretsar i fordon, maskiner, ljudutrustning, datorer etc. eftersom många av dessa elektroniska anslutningar är platser som är mycket utsatta för väderpåverkan och effekten av fett, smuts och salt. Contact Clean tar bort oxidation, smuts och fett, vilket garanterar god konduktivitet.

Beskrivning

Kontakta Clean är oumbärlig vid reparation och kontroll av elektroniska och elektriska kretsar i fordon, maskiner, ljudutrustning, datorer, etc. Contact Clean tar bort oxidation, smuts och fett, vilket garanterar god ledningsförmåga.

Tack vare den unika sammansättningen av ämnen i produkten, så avdunstar den inte alltför snabbt och har desutom en låg ytspänning. Till skillnad från många andra produkter, gör detta det möjligt för Contact Clean att tränga djupt in och arbeta under en lång tid.

Pridukten avdunstar helt och lämnar inga rester.
Efter rengöring, rekomenderar vi att använda Multi Spray 1000 för att ge kontakterna ett skyddande och fuktavvisande skikt.

Egenskaper
– God rengöringseffekt.
– Speciellt framtagen för elektriska anslutningar och elektronik.
– Låg ytspänning, därför bra genomträngande effekt.
– Avdunstar utan att lämna rester.

Produktdokumenter

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no