Dry Lube

Dry Lube är ett snabbtorkande och silikonfritt smörjmedel (NSF registrerad) som lämnar en högkvalitativ smörjande och glidande film på den behandlade ytan. Tack vare sin unika sammansättning ger denna produkt en torr och nästan osynlig antistatisk film.
Dry Lube kan därför användas för att avlägsna gnisslande ljud från fönsterhisssar och olika typer av glidbanor.

Beskrivning

Detta torrfilmssmörjmedel är en dispersion av färglös, vaxartad teflon, (PTFE) som efter avdunstning av lösningsmedlet, lämnar en nästan osynlig och helt torr film av glidlack.

Dry Lube kan appliceras på de vanligaste ytor såsom järn och icke-järnmetaller, trä, plast, textilier etc. Denna mångsidiga produkt är perfekt för transportband, instrumentpaneler, ljusbord, maskindelar etc. Dessutom är den idealisk till att smörja platser där attraktion av damm och smuts ska undvikas. (för att förhindra fel eller ökade förslitningar)

Dry Lube är inte klistrande och efeterlämnar inga fläckar, därför är den också lämplig till att smörja kritiska områden som mikro lager i elektronik, alla typer av gångjärn i bilinteriörer eller dovetail förband i finmekanik.

Egenskaper
-Sillikonfri och antistatisk.
-Transparant, torr smörjning.
-Extremt låg friktionskoefficient .
-Noll klibbighet och halkrisk.
-Korrosion och vattenbeständig
-Tempratur område från -60° C til 280° C.
-Inte klistrande
-NSF registrerad (klass H2), registreringsnummer 144.035.

Produktdokumenter

SKU 03.0123 Tags , , , , , , ,

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no