Fine-Tef Oil

Fine-Tef Oil är en mycket tunn smörjolja baserad på mycket högkvalitativ PTFE. Produkten tränger snabbt och djupt in i alla porer och kanaler. Fine-Tef Oil lämnar ett hållbart och nästa torrt membran som inte drar till sig damm eller smuts. Tack vare produktens höga temperaturbeständighet kan Fine-Tef Oil användas i nästan alla områden där en tunn smörjfilm behövs. Produkten är NSF-godkänd (Food) och kan användas på maskiner som används i livsmedelsindustrin.

Beskrivning

Fine-Tef Oil bildar en slitstark smörjfilm med goda konserveringsegenskaper, vilket reducerar slitage till ett absolut minimum. PTFE av hög kvalitet säkerställer att smörjegenskaperna är effektiva både vid mycket låga och höga temperaturer. Med en mycket god motståndskraft mot fukt och vatten smörjer produkten också effektivt vid högre sköljtemperaturer (t.ex. under rengöring).

Eftersom Fine-Tef Oil lämnar en vaxartad, icke-klibbig smörjyta, kan den användas på känsliga material som mikrolager och elektronik. Produkten är också lämplig för användning på alla typer av bilens inre gångjärn. Men även inom mekanik och precisionsmekanik, där det finns otaliga tillämpningar med kedjor, ledningar, gångjärn, transportband och kulfogar där de unika Fine-Tef-funktionerna erbjuder många fördelar.

Produktdokumenter

Säkerhetsdatablad

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no