HydroGuard

Hydro Guard är ett högkvalitativt tätningsmedel för osynligt, andningsbart och vattenavvisande skydd av fasader, sluttande tak och de flesta andra ytor där du vill skydda mot fuktinträngning.

Beskrivning

Produkten förhindrar förekomst av fuktfläckar, mögel, våta väggar, salt- och kalciumavlagringar, utslag, frostbit, mosstillväxt och smuts. Dessa positiva egenskaper uppnås utan att täta väggen. Hydro Guard garanterar att ytan kan andas eftersom produkten tillåter fukt att passera igenom.

Hydro Guard har ett brett spektrum av applikationer på de vanligaste vertikala ytorna. Produkten ger utmärkt vidhäftning till alla porösa material som sten, tegel, kalksten och sandsten, cellbetong, betongsten, fogmortel, fibercement, stuckatur och trä (det rekommenderas att testa först på ytan) samt mjuka material som klädsel. Se till att du inte använder Hydro Guard på marmor, skiffer och blåsten!
Hydro Guard har ett mycket högt fast innehåll och är också perfekt UV-resistent. På grund av dessa egenskaper ger produkten skydd i minst 10 år.

Hydro Guard finns i en mycket ekonomisk 5 liters kanna. Produkten appliceras mycket enkelt med hjälp av Innotecs Multi Sprayer

Produktdokumenter

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no