Innoflex Sealer H20

Innoflex-Sealer H2O är en innovativ vattenbaserad tätare designad för att täta fogar med OEM-ytbehandling. Produkten är tillverkad på samma bas som moderna målsystem. Innoflex-Sealer H2O är luktfri och kan målas efter 20 minuter. Produkten flödar inte utåt och spricker inte, krymper eller sjunker under härdning.

Idag är det vanligt att fogar (både exteriör och interiör) görs med borststruktur. I användning är Innoflex-Sealer H2O marknadens mest miljövänliga tätningsprodukt. Produkten behåller sin elasticitet och har en mycket god vidhäftning. Innoflex-Sealer H2O kan överbeläggas med de flesta lacksystem (både vatten- och lösningsmedelsbaserat) med bibehållen struktur och finish.

Beskrivning

Produkten levereras i en praktisk 750ml burk som är ekonomisk och enkel att använda. Locket är utrustad med en specielt patenterad løsning som förenklar rengöringen av pensel och som hindrar onödigt kladd i fästkanterna. Detta säkrar att burken kan stängas tätt efter andvändning, samt att den är lätt att öppna igen. Detta bidrar också till att produkten håller sig längre efter .
första öppnandet.
Vi rekomenderar att produktet används tillsammans med InnoQuip Brush.
Utrustning och överflödig produkt kan rengöras med vatten.

Egenskaper
– Mycket lättapplicerad
– Miljövänlig (Low VOC)
– Återskapar original OEM-struktur
– Snabbtorkande
– Överlackeringsbar (20 min)
– Sjunker inte
– Elastisk efter härdning
– Mycket god vidhäftning
– Neutral doft

Produktdokumenter

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no