Innoplast Protector

Innoplast Protector är en produkt av hög kvalitet utvecklad för att behandla och skydda nästan alla plastytor. Den rengör och efterlämnar en dammavisande yta. Tack vare den unika produktsammansättningen kan vi återställa ytans glans utan att efterlämna några ränder eller oljig yta. Produkten innehåller ingen sillikon eller vax och är därför säker att använda till och med i Lackerings/måleriverkstäder.

Beskrivning

Innoplast Protector återställer den behandlade ytan, vilket lyfter fram original glansen, styrkan och kvaliteten i plasen. Produkten lämpar sig till att behandla omålade ytor som stötfångare, lister, ramar, handtag, stolar etc. Innoplast Protector är även mycket lämplig för att behandla lister och tätningar av gummi. Dessa blir lätt påverkade på ett negativt sätt av väder och vind och efter behanling med Innoplast Protector så ökas livslängden även på dessa material.

Innoplast Protector behöver inte spädas eller blandas utan är redo att användas. Produkten levereras i en användarvänlig flaska med en speciell top, som ger exakt dosering. Detta gör den både enkel och ekonomisk att använda. Vi rekomenderar att Innoplast Protector används med Innotec Spot Pad eller Innotec Multi Wipes för bästa resultat.

Egenskaper:

  • Rengör och skyddar alla typer av plast
  • Ingen sillikon eller vax
  • Behaglig doft
  • Lämnar inga rester eller oljig yta

Produktdokumenter

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no