Leather Cleaner

Leather Cleaner är en produkt (tillverkad av naturliga komponenter) som är speciellt utvecklad för rngöra och vårda, skinn, läder och konstläderytor Produkten rengjör djupt ner i porerna utan att efterlämna några ringar eller fläckar. Leather Cleaner ger ytan tillbaka sin naturliga glans.

Leather Cleaner lämpar sig till rengöring av exempelvis intriörer i bil, båt, motorsycklar, husvagnar, samt till möbler, kläder, stövler etc.

Beskrivning

Leather Cleaner levereras i en doseringsflaska som är klar för användning och ska inte spädas eller blandas ut. Vi rekommenderar att Leather Cleaner används med Innotecs Leather Brush eller Innotec Spot Handpad för bästa resultat.

Ettersom produkteen enbart består av naturliga ingredienser är den mild och relativt ofarlig.. Leather Cleaner kommer inte att efterlämna några fläckar eller ringar.

Efter användning rekommenderar vi att ytbehandla med Innotec Leather Protector för att skydda och göra den regelbundna städningen(med Innotec Handy Leather Wipes) mycket lättare.

Egenskaper:
– Rengör från smuts på djupet
– Naturliga ingredienser
– Torkar inte ut materialet den används på
– Verkar snabbt och effektivt
– Klar till användning (ska inte blandas ut)

Produktdokumenter

SKU 04.0111 Category

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no