Leather Protector

Leather Protector är en produkt för profesionell behandling, vård och underhåll av konstläder, skinn och läder ytor. Produkteten är vattenbaserad och innehåller samma typer av fetter som avänds i tillverkningning av läder och skinnprodukter.

Leather Protector innehåller INTE sillikon, vax eller alkohol. Leather Protector ser till att lädret håller sig mjukt och resistent mot vätska och andra typer av smuts. Tack vare sina naturliga ingredienser sätts inte porerna igen utan låter materialet andas.

Leather Protector är lämplig för användning (efter behandling med Innotec Leather Cleaner) på interiörer i Bil, båt, flyg, motorsycklar, husvagnar samt möbler, kläder och skor.

Beskrivning

Leather Protector levereras färdig för användning i en praktisk doseringsburk som ger enkel och exakt dosering. Vid regelbunden användning ser produkten till att materialet, inte hårdnar eller att det uppstår sprickbildningar pågrund av uttorkning.

Leather Protector används bäst tillsammans med Innotec Leather Cleaner, Spot Handpad, leather Brush och Handy Leather Wipes för regelbunden vård.

Egenskaper:
– Naturliga ingredienser
– Innehåller INTE sillikon, voks eller alkohol
– Kan användas på alla typer skinn och läderytor (naturliga och konstgjorda)
– Mycket användarvänlig
– Skyddar material från uttorkning och sprickbildning
– Håller materialet mjukt och låter det andas

Produktdokumenter

SKU 04.3190 Category

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no