Nutriflon Lubricant Oil

Nutriflon Lubricant Oil är ett högkvalitativ universal fett, baserad på helsyntetisk olja. Produkten är godkänd för användning i livsmedelsindustrin och är således NSF-märkt (Class H1). Produkten innehåller PTFE tillsatser som ger en mycket god och beständig smörjhinna.

Nutriflon Lubricant Oil ger också ett långvarigt skydd mot korrosion. Den penetrerer bra och kan därför användas som en bindingsbrytare för att lossa delar som fastnat.

Nutriflon Lubricant Oil har en temperaturbeständighet mellan -20°C och +220°C. Eftersom produkten är helsyntestisk behåller den sina smörjande egenskaper i alla temperaturer.
Produkten innehåller tillsatser som ger en mycket god vidhäftning på på olika ytor och ger perfekt smörjning även vid fuktiga förhållanden.

Nollställ

Beskrivning

Produkten har mycket goda anti friktionsegenskaper som gör den lämplig som smörjmedel i livsmedelsindustrin där kontakt medlivsmedel kan förekomma. Nutriflon Lubricant Oil lämpar sig mycket bra som smörjmedel tex till: transportband, gångjärn, kedjor och på platser där en ultra-tunn fettfilm behövs.

Nutriflon Lubricant Oil levereras på Aerosolburk som görr att produkten blir mycket användarvänlig. Som alle våra produkter kan den också användas i alla vinklar (även upp och ner). Detta är en nyttig egenskap när man behöver smörja i trånga utrymmen.

Produkten är mycket tunnflytande när den sprayas på, detta tillåter den att penetrera djupt in i mellan delarna, för att sedan efterlämna en jämn smörjfilm.

Se också: https://info.nsf.org/USDA/Listings.asp?Company=1C300

Egenskaper:
– NSF registrerad (klass H1), registreringsnummer 138263.
– Lämplig för användning i livsmedelsindustrin.
– Utmärkt smörjegenskaper; ultra slät fettfilm.
– Temperaturområde -20 ° C till + 220 ° C.
– Långtidsskydd mot korrosion.
– Mycket god vidhäftning på olika ytor.
– Lämplig för användning under fuktiga förhållanden.
– Mycket god penetration mellan rörliga delar.

Produktdokumenter

Mer information

Mängd

5 Liter, 500 ml, 500ml

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no