Press Tape

Press Tape är ett mycket lättanvänd tätningsmedel på en rulle, med en skumgummikärna och butylbeläggning. Press Tape kan användas för snabba och enkla men långvariga tätningsjobb.

Produkten är särskilt väl lämpad för att förhindra att fukt tränger igenom. Tack vare sin enorma flexibilitet och elasticitet ger Press Tape en 100% tätning.

Nollställ

Beskrivning

Press Tape är extremt väl lämpad för enkel tätning av kabelvägar, förhindrar att smuts och fukt tränger in. Produkten kan också användas för att täta bakljus, takluckor, dörrklipp etc.

Det kan också användas för att fixa kablar när man bygger in utrustning. Press Tape är en idealisk lösning för att förhindra skraller och skrik orsakade av elektriska komponenter installerade som en eftertanke.

Press Tape är självhäftande, vilket gör det enkelt att applicera, även på platser som är svåra att komma åt. Produkten har ett temperaturintervall från -40 ° C till + 70 ° C.

Pressband är tillgängligt på rullar i bredden 6 och 10 mm. Det betyder att rätt storlek är tillgänglig för de vanligaste applikationerna.

Mer information

Bredder

10mm, 5mm

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no