Quick Bond

Snabbtorkande lim. Limmet skiljer sig från andra liknande superlim i och med att användaren själv bestämmer när limmet ska härda. Limmet har en öppentid på 20 minuter vilket ger en unik möjlighet att arbeta med limmet, men med hjälp av Quick Bond Activator bestämmer du helt själv när och hur snabbt limmet ska härda.

Beskrivning

Quick Bond är väl lämpad till att fylla igen repor och sår på plast ytor såsom stötfångare. spegelhus etc. Produkten kan “spacklas ut” medans den är flytande och kan slipas och bearbetas och slipas när den härdat.

Quik Bond är helt transparant vilket innebär att ingen “fraktur” linje kan ses, och produkten är idealisk för baklycktor, indikatorer, blinkersglas, displayer, etc. Det kan också användas för att fylla igen hål i strålkastare.

Som en del av Repaplast Scratch Repair System kan denna produkt användas för att fylla i repor i texturerad plast, innan du avslutar med Repaplast Structure Coat och Repaplast Colour Finish Better Care. Produkten kan även övermålas med de flesta lacktyper på marknaden.

Quick Bond är också mycket lämplig till att tillfälligt fixera delar som ska monteras.

Produktdokumenter

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no