Repaplast Cleaner

Repaplast Cleaner Antistatic är en rengöringsprodukt speciellt utvecklad för rengöring av plast. Produkten är lämplig för alla typer av rengöring och förbehandling av alla typer av plast. Produkten har en antistatisk effekt på ytan på produkten som den rengör. Produkten tränger inte in i ytan den rengör.

Beskrivning

Repaplast Cleaner Antistatic förhindrar uppbyggnad av statisk elektricitet, som vanligtvis byggs upp under polering och behandling. Detta innebär att ytan lockar till sig mycket mindre damm och partiklar som i sin tur säkerställer ett bättre resultat när behandlingen är klar.

Repaplast Cleaner Antistatic löser mycket effektivt limrester, olja, fett, silikon etc. Produkten avdunstar mycket snabbt och lämnar inga fläckar eller ärr. Detta minskar väntetiden innan vidare bearbetning. Produkten är mycket lämplig för rengöring av ytor innan man använder produkter som mTopFix, Repaplast, AluScratch, grunder och fyllmedel.

Tack vare egenskaperna hos Repaplast Cleaner Antistatic är detta en mycket lämplig produkt för rengöring av alla plasttyper och lättmetallytor.

Repaplast Cleaner Antistatic finns i både 500 ml sprayburkar och 5 liters burkar. Vår 5 liter kanna kan också utrustas med en pumpmekanism som förhindrar spill och gör produkten mycket enkel att använda. Repaplast Cleaner Antistatic förtjänar en central plats i din verkstad.

Repaplast Cleaner Antistatic är också en del av Innotec Repaplast Repair System samt Alu Scratch Repair System.

Egenskaper:
– Snabb och säker rengöring
– Antistatiska egenskaper
– Löser upp limrester, olja, fett, silikon etc.
– Löser inte upp ytan
– Lämplig för praktiskt taget alla typer av plast
– Snabb avdunstning
– Kortare väntetid

Produktdokumenter

Säkerhetsinformationer

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no