Repaplast Structure Coat NF

Repaplast Structure Coat NF är en strukturspray med speciella egenskaper. Tack vare de speciella ingredienserna kan produkten användas till att återskapa OEM-strukturer på plast.

Repaplast Structure Coat NF levereras med 2 olika munstycken för att kunna efterlikna de flesta strukturer på marknaden (från grov till mycket fin struktur). I tillägg kan man justera strukturen genom att spraya fån olika avstånd till ytan som man behandlar.

Beskrivning

Plast förekommer i stor skala på de flesta moderna fordon både utvändigt och innvändigt. I tillägg till o lackerade stötfångare (hela eller delar av den) används strukturerad plast till spegelhållare, stänkskydd, lister och i interiör. Fördelarna med att använda plast är många, vikt, låga produktionskostnader samt att materialet är enkelt att forma och anpassa. Men det har negativa sidor också. Strukturerad plast bli ofta utsatt för skador, rispor, hack och sår. Med hjälp av Repaplast Structure Coat NF kan man reparera alla sådana typer av småskador snabbt och enkelt.

För optimal effekt och hållbarhet skal produkten överlackeras med Repaplast Colour Finish Better Care, lacksystem. Detta lacksystemet matcher de flesta färgerna som används på dagens marknad.

Använd Innotecs Masking Tape för att skydda de omkringliggande ytorna när produkten sprayas på.

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no