Solid Spray Filler

Solid Spray Filler är ett högkvalitativt finsprutfyllmedel med mycket högt fast materialinnehåll. Tack vare sin speciella sammansättning har denna produkt en exceptionellt hög påfyllningskraft och enastående slipkraft.

Solid Spray Filler erbjuder perfekt vidhäftning till nästan alla typer av ytor som metall, trä, gips och mest plast samt slipade lackskikt. Produkten är idealisk för att fylla oregelbundenheter, små hål och djupare slipning av repor.

Beskrivning

Massivt sprayfyllmedel är perfekt för att fylla ojämnheter orsakade av mindre skador och för att jämna ut strukturerade delar. Vid skador av denna typ är det ofta svårt att använda en sprutpistol eftersom det vanligtvis endast kräver en liten mängd produkt. Som ett resultat, och eftersom du kan använda sprutboxar nästan var som helst, är Solid Spray Filler en idealisk lösning för ett företag som inte har en egen spraybox.

Produkten har ett mycket högt fastämnesinnehåll och utmärkt flytbarhet. På grund av snabbtorkningen är Solid Spray Filler torr efter bara 10 minuter och slipat efter 25 minuter. Produkten måste alltid förseglas med ett baslager, och vi rekommenderar Innotec Speed ​​Primer för detta.

Solid Spray Filler kommer i en original rosa färg. Detta innebär att produkten lätt kan sprayas med ett basskikt, vilket minskar risken för färgblödning.

Tack vare aerosolförpackningen är Solid Spray Filler extremt användarvänligt och lätt att använda. Produkten har ett speciellt munstycke som ger ett spraymönster precis som en sprutpistol. Munstycket är justerbart så att produkten kan sprutas horisontellt och vertikalt.

Egenskaper:
Idealisk för applicering på järnhaltiga och icke-järnmetaller.
Utmärkt vidhäftning till de flesta plast, trä, kitt etc.
Idealisk för att fylla oregelbundenheter och djupare slipning av repor.
Mycket lämplig för att jämna ut texturerade ytor.
Professionellt platt fläktspraymönster med justerbart munstycke.
Utmärkt flöde.
Snabbtorkning.
Perfekt slipande.

Produktdokumenter

SKU 02.1200 Category Tags , , , ,

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no