Speed primer

Speed Primer är en ‘non sanding’ primer för både större och små ytor. På grund av sin täta ytsruktur är den lätt att måla över med ett perfekt resultat.
Produkten har utmärkt vidhäftning till nästan alla typer av underlag som metall, trä, gips, och de flesta typer av plast, samt slipade lackytor. Speed Primer är idealisk till att fylla slip repor och mindre ojämnheter. På grund av sin unika sammansättning är produkten lämplig som grund för nästan alla typer av moderna lacksystem.

Nollställ

Beskrivning

Speed Primer är perfekt för att reparera mindre skador. Det är ofta svårt att använda en sprutpistol på mindre skador, eftersom reparationen för det mesta kräver en liten mängd produkt. Speed Primer är därför ekonomisk (inget överflödigt material som måste kastas), även på små reparationer.

Produkten har ett högt innehåll av fasta ämnen, är solid och har god flytförmåga. Speed Primer är dammtorr efter bara 10 minuter och kan våt och torrslipas efter 20 minuter.

Speed Primer finns i tre färger; ljusgrön vit och antracite. Dessa färger är utvalda för att ge minsta möjliga risk för synliga kanter vid överlackering.

Speed Primer är mycket användarvänlig och lätt att applicera. Produkten har ett specialmunstycke som ger ett sprutmönster precis som en sprutpistol. Munnstycket är justerbart, så att produkten kan sprutas både horisontellt och vertikalt.

Egenskaper:
-Fäster på järnhaltiga och inte järnhalitiga metaller.
-Utmärkt vidhäftning på de flesta typer av plast, trä, spackel, etc.
-Perfekt för sliprepor.
-Perfekt som primer för alla moderna lacksystem.
-Utmärkt flyt och tät cellstruktur.
-Mycket god beständighet mot avfettingsmedel.
-Snabb torktid: kan övermålas efter 20 minuter.
-Mycket lättslipad.

Produktdokumenter

Säkerhetsinformationer

Mer information

Färger

Antracite, Green, White

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no