Spray Seal HS

Sprutbart karosserikitt. Stens- och rostskyddstätare med fin och grov struktur (OEM). Spray-Seal Produkten används bland annat för att återskapa OEM-ytbehandlingar på kanaler och fogar. Tack vare den unika kompositionen kan produkten läggas korrekt utan användning av maskeringstejp. Spray-Seal trådar inte och kan lätt borsta ut om så önskas. Produkten kan överbeläggas våt efter ca. 30 minuter och härdas efter ca. 4 timmar!

Finns i tre färger: svart, grå, vit

Nollställ

Beskrivning

Produkten levereras i två varaianter HS (Högt Byggande Sealer) och LS (Lågt byggande Sealer). Spray-Seal Produkterna används bland anntt till att återskapa OEM-finish på kanaler och plåtar. Tack vare den unika sammensättningen kan produkten läggas perfekt utan att använda maskeringstape. Spray-Seal trådar inte och om man önskar kan den penslas utan några problem, Produkten är lackeringsbar våt i vått efter ca. 30 minuter, och är genomhärdad efter ca. 4 timer!

Spray-Seal innehåller inga isocyanater eller andra märkningspliktiga lösningsmedel. Produkten bevarar sin elasticitet under alla förhållanden, den krymper inte och fäster på alla kända underlag.

Tack vare sin komposition är produkten mycket väl anpassad för grova och tjocka lager såväl som till mycket fina och tunna strukturer utan att sjunka. Spray-Seal kan således på ett enkelt sätt läggas på stora ytor på en gång.

Ljudisolerande egenskaper.

Spray-Seal LS-m har ljudisolerande egenskaper vilket gör den lämplig för att ljudisolera dörrar, väggpaneler, hjulhus etc.

Behållaren

Produkten levereras i standard patroner á 290ml, och kan användas i alla standard sprutpistoler, eller med våran Sealer Aplicator (90-0919) till att återskapa nästan alla fabrikproducerade strukturer. Produkten torkar inte inne i patronen även efter att den är öppnad. Låt alltid en öppnad patronsitta kvar i spruttpistolen efter användning eller se till att sätta på en tät kork. Detta reducerar svinn och behov för rengöring av verktyg.

Egenskaper:

  • – Inga Isocyanater eller aromater
  • – Mycket snabb skinnbildning och härdning
  • – Kan överlackeras efter 30 minuter
  • – Genomhärdad på ca. 4 timmar
  • – Både grov och fin struktur
  • – Krymper inte och behåller sin elasticitet.
  • – Kraftig och motståndskraftig mot stenskott etc.
  • – Finns i 6 olika färger.
  • – Mycket lång hållarhet.

Mer information

Färger

Beige, Black, Medium Grey

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no