Spray Seal LS

Sprutbar karossats. Stens- och rostfria tätare med fin och grov struktur (OEM). Spray-Seal Produkten används bland annat för att återskapa OEM-ytbehandlingar på kanaler och fogar. Tack vare den unika kompositionen kan produkten läggas korrekt utan användning av maskeringstejp. Spray-Seal trådar inte och kan lätt borsta ut om så önskas. Produkten kan överbeläggas våt efter ca. 30 minuter, och botas efter ca. 4 timmar!

LS finns i tre färger: svart, grå, vit

Nollställ

Beskrivning

Produkten finns i två varianter HS (High Build Sealer) och LS (Low Build Sealer). Spray-Seal

Spray-Seal innehåller inte isocyanater eller andra anmärkningsvärda lösningsmedel. Produkten behåller sin elasticitet under alla förhållanden, den krymper inte och fäster vid alla kända underlag.

Tack vare sin sammansättning är produkten mycket lämplig för grova och tjocka och mycket fina och tunna strukturer utan att säga. Spraytätning kan således appliceras på stora ytor samtidigt.

Ljudisoleringsegenskaper.
Spray-Seal har ljudisolerande egenskaper vilket gör den lämplig för ljudisolerande dörrar, väggpaneler, hjulbågar etc.

Produkten finns i standardkassetter på 290 ml och kan användas i alla standardsprutpistoler, eller tillsammans med vår Sealer Aplicator (90-0919) för att återskapa praktiskt taget alla fabrikstillverkade strukturer. Produkten stelnar inte inuti kassetten även efter att den har öppnats. Lämna alltid en öppnad patron i sprutpistolen efter användning eller se till att sätta på en tät kork. Detta minskar avfall och behovet av rengöring av utrustningen.

 

Egenskaper:
– inga isocyanater eller parfymer
– Mycket snabb hudbildning och härdning
– Kan måla om efter 30 minuter
– Härdas vid ca. 4 timmar
– Både grov och fin struktur
– Krymper inte och behåller sin elasticitet även under lång tid.
– Kraftfull och beständig mot stänkstänk och liknande.
– Finns i 6 olika färger.
– Mycket lång hållbarhet och lagringstid.

Mer information

Färger

Black, Medium Grey, White

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no