Protection Film Klar

Skyddsfilm är en självhäftande skyddsfilm av hög kvalitet som finns i två olika färger: transparent eller texturerad svart.

Universella filmer används för att skydda delar från mekanisk påverkan. Vad vi har i åtanke här är delar som är benägna att skada stenstenar, men också delar som kan skadas av exempelvis skor.
Den strukturerade ytan av skyddsfilmen kan inte bara användas för skydd, utan som märkning och antislipp vid de olika ingångspunkterna.

Nollställ

Beskrivning

Skyddsfilm är lätt att använda. Det kan appliceras torrt eller vått med applikationsaktivatorn. Filmen kan enkelt flyttas och inte klistras förrän det tryckkänsliga limskiktet gnuggas ordentligt med den speciella spateln (Blade for Striping).

Eftersom skyddsfilmen är gjord av gjuten vinyl, krymper produkten inte och den kan enkelt och permanent monteras på ytan.

På grund av förpackningen av 10 meters valsar är skyddsfilmen lätt att klippa till vilken önskad form som helst. Förutom denna typ av förpackning erbjuder vi ett förskuren golvstycke för dörren (Door Sill Protectors).

Detta innebär att du inte behöver ett stort lager av förskurna former, som ofta behövs för bara en del.

 

Egenskaper
Original OEM.
Hållbara.
Universellt tillämpligt.
Lätt att använda.
Transparent finish är nästan osynlig.

Mer information

Bredder

100mm, 50mm

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no