DeBlock Oil XS

Deblock Oil XS är en blandning av snabba rostlösningsmedel och smörjmedel, som är mycket effektivare än vanliga penetrerande oljor. Tack vare mycket specifika ingredienser ger produkten under extrem skjuvspänning, till exempel vid lossning av rostiga bultar eller muttrar, högkvalitativ smörjning för att förhindra återanvändning vid demontering.

Beskrivning

Deblock Oil är en tunnflytande och lågfriktionsblandning av snabbverkande, rostfrisläppande kemikalier och smörjmedel som penetrerar snabbt och effektivt.

Deblock Oil innehåller grafit. Detta innebär att produkten lämnar ett smörjmembran efter att det är klart. Detta säkerställer att ytorna inte rostar eller eroderar igen.

Produkten kan användas på alla typer av metall och är särskilt tillämplig på känsliga delar såsom. aluminiumbultar som lätt kan spricka med hög motstånd. DeBlock Oil är också lämplig för användning på infällda dörrlås och cylindrar. Spraya produkten i dörrlåset och vänta ca. 10 minuter innan du vrider på nyckeln.

Eftersom många ställen kan vara svåra att nå eller nå, kan sprutboxen användas i alla vinklar. Sprejboxen är också utrustad med ett tunt munstycksrör och sprickbeständigt munstycke.

Om du till exempel använder QuickGrip (80.0150) när du använder Deblock-olja. på skruvade och rundade bulthuvuden ökar du gripförmågan vilket ger ökad möjlighet att lossa bultar med minst möjliga skador.

Egenskaber:

– Starka rostfria, lossade, rostade och iriserande bultar.
– Lämplig för lås och cylindrar
– Fungerar snabbt på rost, irr, salt och mer.
– Kan användas på alla material
– Fungerar vattenavvisande
– Smörjer under användning
– Idealisk för fina material som aluminiumbultar i stålchassi

Produktdokumenter

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no