AS 1500 med pensel

AS 1500 är ett smörjfett av hög kvalitet som innehåller lithium för applikationer som kräver högt tryck och temperaturtålighet. Även i exstrema temperaturer (upp til 1500°C) ger produkten bästa möjliga smörjning. På grund av alla dessa egenskaper garanterar AS 1500 för perfekt smörjning under de mest exstrema förhållanden.

Beskrivning

AS 1500 har mycket goda isolerende egenskaper, som ett resultat av det är den optimal och trygg att använda i bromssystem. På metaller bildar den en tät och beskyddande hinna som inte bränns bort. I tillägg ger produkten även ett gott skydd mot fukt och korrosion. AS 1500 förenklar montering och demontering av olika typer av metalldelar, och förhindrar de att bränna ihop. Det vi har i tankarna här är tex. tändstift, injectormunnstycken, hjulmuttrar, avgassystem, bromskomponenter, motordelar, muttrar och bultar. I dessa applikatioer underlättas senare demontering avsevärt om AS 1500 använts vid montering.

Temperaturområdet är otroligt brett (-30 ° C til 1500 ° C), det gör produkten mycket lämplig för användning på alla typer av broms komponenter, då dessa ofta utsätts för höga temperaturer.
AS 1500 kan användas på baksidan av broms klossar, lithiumet som finns i AS 1500 leder bort värmen från bromsskivorna samtidigt som friktionen minskas.

I tillägg är produkten vattenavstötande och bidrar på så sätt till att förhindra uppkomsten av rost. Produkten påverkar heller inte gummi eller plast.

Förpackningen är en dubbel tryckkammare som är mindre skadlig för miljön och garanterar en lång livsländ. Den speciella ventilen hindrar blockeringer av munstycket och bryts inte av. Detta gör det även möjligt att hantera den med en hand.

Egenskaper:
– Ingen drivgas, 100% produkt.
– Mycket högt temperaturmotstånd (1500 ° C).
– Enkel att använda.
– Förenklar montering och demontering.
– Bildar ett tätt skyddande lager på metaller.
-Skyddar motordelar, avgassystem, skruvar, bultar, muttrar, kugghjul, bromskomponenter och alla delar som utsätts för vatten och korrosion.
– Minskar friktion på alla rörliga delar.

Produktdokumenter

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no