Construction Primer

Svetsprimer / Rostgrund. Construction Primer är en rostgrund som också kan användas som svetsprimer. Kan användas under MS polymér och andra typer av sealers.

Nollställ

Beskrivning

Construction Primer är en enkomponents primer speciellt utvcklad för enkel men professionell grundning av olika ytor .Construction Primer fäster perfekt till nästan alla typer av underlag såsom metall, trä och gamla lager av lack etc.

Produkten är mycket väl lämpad som en grund för alla lacksystem eller som korrosionsskydd för metalldelar efter reparation eller konstruktion. Dessutom är Construction Primer också en perfekt produkt för att snabbt och effektivt skydda slipade kanter eller ändstycken. En enorm fördel med produkten är att den är fri från tungmetaller, såsom bly.

Construction Primer är idealisk som en universell primer för de vanligaste formerna av mekaniska skador.
Produkten är mycket tät och har utmärkt täckningsförmåga. Produktensnabbtorkande är dammtorr efter bara fem minuter, och slipbar efter 10 minuter. Naturligtvis kan produkten överlackeras med alla moderna färgsystem.

Construction Primer levereras på aerosolburk och är extremt användarvänlig och lätt att applicera. Produkten har ett speciellt munstycke, vilket ger ett sprutmönster precis som den i en toppmatad sprutpistol. Munstycket är justerbart, så att produkten kan sprutas horisontellt och vertikalt.

Produktet kan också användas tillsammans med Alu Scratch Repair System för att återskapa vit finish på fälgar. Ska i så fall överlackeras med klarlack.

 

Egenskaper:
– Perfekt vidhäftning på ren och behandlad metall
– Inga tungmetaller
– “no sanding finish”
– Tät produkt
– Lätt att använda
– Justerbart sprutmunstycke
– Passar alla kända lacksystem
– Mycket bra rostskydd
– Hög temperaturtålighet (upp till + 110 ° C)
– Kan användas som Svetsprimer
– Mycket bra som grund före användning av Sealer– Rinner inte.

 

Produktdokumenter

Säkerhetsinformationer

Mer information

Färger

Antracite, Medium Grey, Red, White

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no