Easy Clean

Easy Clean är ett professionellt rengöringsmedel för användning på alla material och ytor. Produkten löser nikotin, fett, smuts, saltavlagringar, silikon för att nämna några. Easy Clean är också mycket lämplig för att ta bort spår av döda insekter.

Nollställ

Beskrivning

Easy Clean är mycket lämplig som allmänt rengöringsmedel. Produkten är frätande och innehåller inga slipmedel som gör den mycket lämplig för användning på känsliga ytor som mjuk och hård plast, lackerade ytor, aluminium, gummi, läder, läder, textilier och så vidare. Det är också idealiskt för rengöring av textilier, gummi, läder, imiterat läder och olika plastmaterial.

Easy Clean är tunn vätska och kan mycket väl användas på en sprayflaska eller tryckflaska. Produkten kan också användas i delbrickor, högtryckstvättar och andra tvättsystem. På kraftigt smutsiga ytor kan produkten användas med borste, svamp och liknande. Optimal rengöring uppnås genom att låta produkten arbeta några minuter innan sköljning.

Easy Clean levereras klar för användning på 1, 5 och 25 liter burkar och behöver inte spädas ut eller blandas före användning, men kan spädas upp till 1:10. 1-litersbehållaren levereras med pumpspray.

Egenskaper:
– Passar alla ytor (plast, gummi, textil, läder, etc.)
– Kan användas som hand- och maskintvätt
– Mycket lätt att använda
– Rengör djupt, säkert och noggrant
– Idealisk för upplösning av silikon, nikotin och tjära
– Lämna inte ränder
– Mild, god lukt

Produktdokumenter

Säkerhetsinformationer

Mer information

Mängd

1 Liter, 25 Liter, 5 Liter

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no