Easy Fit Sleeves

Easy Fit Sleeves är en speciellt utvecklad krymphylsa för isolering av elektriska ledningar och kontakter. Dessa krympstrumpor har en extrem krympningskapacitet på så mycket som 75% vilket gör montering och skydd av även stora kontakter till en mycket enkel uppgift. Dessutom är Easy Fit Sleeves belagda med termolim inuti, vilket ger perfekt isolering och fuktskydd samtidigt som krymphylsan hålls på plats.

Nollställ

Beskrivning

Easy Fit-ärmar är gjorda av en mycket stark och extra tjock plast, vilket därför ger ett mycket långvarigt skydd. Problem som uppstår när du använder vanliga krympstrumpor (till exempel genombrott och rörelse) är nu historia.

Easy Fit-ärmar finns i olika storlekar med stor diameter, vilket gör isolering av även stora kontakter som släpvagnsuttag och liknande. enkelt och enkelt.

Easy Fit-ärmarna kan krympas med antingen en vanlig varmluftspistol eller med en båge.

Easy Fit-ärmarna tål minst 22 000 volt.

Easy Fit-ärmar är perfekta för elektriska komponenter för bilar, lastbilar, lastbilar, båtar, motorcyklar, kopplingscylindrar och mer. Många elektriska komponenter finns i områden där de ofta utsätts för slitage på grund av vibrationer, fukt, smuts, salt och mer. Easy Fit-ärmar ger långvarigt skydd på dessa och andra områden. Produkten kan också skäras i längdriktningen för att underlätta montering före krympning.

Easy Fit-ärmar finns i följande storlekar: 12, 16, 24,32 och 52 mm och finns i förpackningar med 5 stycken av 50 cm längder. Easy Fit-ärmar finns också i ett mixpaket med en längd i varje bredd.

 

Egenskaper:

– Hög krympningsegenskaper (upp till 75%)
– Internt belagt med termiskt lim
– Hög hållbarhet
– Tillverkad av stark och tjock plast för långvarigt skydd
– Låg krympningstemperatur
– Lätt att använda
– Tål minst 22 000 volt
– Skyddar effektivt mot vibrationer. fukt, smuts, fett, salt etc.

Mer information

Bredder

12mm, 16mm, 24mm, 32mm, 52mm, mix

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no

INNOTEC SCANDINAVIA