Easy Gasket

Gummibaserad packning. Ersätter alla typer av packningar utom huvudpackning. Easy Gasket tillverkas inte på silikonbasis och förskjuter olja medan den bibehåller sin elasticitet. Tål de flesta typer av olja som A.T.F-olja. Innehåller inte riskanvisning R 40

EasyGasket är lämplig för tätning av elektriska lådor, kontakter etc. Produkten är mycket stark och flexibel med en brytstyrka på nästan 400%.

Beskrivning

Temperaturbeständig från -60 till + 270C. Perfekt för bottenpannor, toppskydd, växellådor, skillnader etc. Tål alla typer av olja, kan också användas för att reparera andra gummiartiklar som dörrlister etc.

Den stora fördelen med Easy Gasket är att det inte längre är nödvändigt att hålla ett stort lager av de olika typerna av packningar du kan behöva. Det är mycket enkelt att skapa och anpassa alla typer av packningar för kända och okända motorer och biltyper. Produkten har goda limegenskaper men kan lätt tas bort och bytas ut vid senare tillfällen.

EasyGasket levereras i en miljövänlig bläckpatron som garanterar produktens livslängd. Kassetten är utrustad med ett utbytbart munstycke och kan enkelt appliceras med en hand.

296
– Tillverkad av gummi
– Kan användas för alla typer av paket
– Tryckkänsligt munstycke
– Lätt och ekonomiskt att använda
– Torkar inte ut inuti kassetten eller munstycket
– Mycket hög temperaturbeständighet (-60 ° C till + 270 ° C)
– Tål alla typer av olja
– Tål bränsleånga

Produktdokumenter

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no