Fast Glue 3

Fast Glue 3 är ett snabbtorkande etylcyanoakrylatlim för snabb och hållbar limning av svåra material som metall, gummi och plast. Produkten är färglös, lösningsmedelfri och härdar mycket snabbt. Mycket praktiskt att använda på grund av det unika doseringslocket och låssystemet.

Fast-Glue finns i två versioner: Fast-Glue 1 och Fast-Glue 3.

Beskrivning

Fast-Glue 1 är den låga viskositetsvarianten, perfekt lämpad för reparation av gummi och mjukare plast såsom (o-) ringar, tätande gummi, dörrgummi och inre trimningssprickor.

Fast-Glue 3 är den höga viskositetsvarianten. Detta är lämpligt för limning av hårda material såsom metall och hårdplast. Kan användas med stor effekt, till exempel för att stärka spruckna borrhål och fästa trasiga klämmor.

En annan fördel med den höga viskositeten hos Fast-Glue 3 är att produkten kan appliceras som en gel, så att den inte flyter från reparationsområdet som en superlim, men fastnar exakt där det behövs.

På grund av den praktiska förpackningen i 20 g flaskor är Fast-Lim lätt att använda och lätt att applicera. På grund av det frigörbara spetsiga munstycket kan produkten doseras extremt exakt och har lång livslängd.

Produktdokumenter

SKU 01.0613 Categories , Tags , , , ,

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no