FS Cleaner

Fuel System Cleaner (FS Cleaner) är ett specialutvecklat rengöringsmedel för de olika delarna av förbränningssystemet. Produkten avlägsnar effektivt sot, fett, gummi, oxidation och rostavlagringar i delar som t.ex. ventiler, EGR-ventiler, injektion, förgasare, luftmunstycken etc.

Också väl lämpad för att lösa upp koks- och leravlagringar genom injektionsmunstycken på Dieselmotorer. Används med bränsle / diesel plus och injektionsren för optimalt resultat.

Beskrivning

Produkten kan användas för nästan alla moderna förbränningsmotorer i bilar, traktorer, motorcyklar, trädgårdsredskap etc. Bränslesystemrensare kan också användas på motorer med katalysatorer.

Tack vare sin unika sammansättning är Fuel System Cleaner mycket lämplig för rengöring av yttre ytor av bränsledelar även om de är gjorda av plast. Bränslesystemrensare kan också användas på äldre system som förgasare, mekanisk injektion etc.
Efter användning kommer motorn att fungera bättre och mer bränsleeffektiv (ekonomiskt).

Produkten finns i en användarvänlig sprayburk med förlängd munstycksrör som underlättar användning på svåråtkomliga platser. Sprutboxen är utrustad med dubbla munstycken och kan användas i alla tänkbara vinklar.

funktioner:

– Effektiv rengöring av delar av bränslesystemet
– Mycket bra rengöringsegenskaper
– Tar bort sot, fett och andra avlagringar
– Anpassad till moderna motorer och bränslesystem
– Lämplig för användning i katalysatorsystem
– Många applikationer, inklusive äldre motor- och bränslesystem
– Lätt att använda

Produktdokumenter

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no