Innogrease 250 TF

Innogrease TF 250 är ett smörjfett av mycket hög kvalitet som man har tilsatt teflon till (PTFE) för att uppnå en unik lågfriktions smörjning. Som ett resultat av detta smörjer Innogrease TF 250 väl under exstrema förhållanden och inom ett stort tempraturspann (-30°C till +150° toppar ända upp till+225°C )

Innogrease TF 250 innehåller även korrosionshindrande ämnen som tillsammans med de övriga egenskaperna, gör produkten mycket lämplig för att skydda och behandla problemområden med mycket fukt eller stora temperatursvängningar.

Beskrivning

Innogrease TF 250 lämpar sig också till traditionella smörjjobb som teleskopcylindrar, bromssystem, drivaxlarr samt innom tung mekanik och naturligtvis för smörjnipplar. Produktens temperaturbeständighet upp till 150 ° C säkerställer att Innogrease TF 250 är perfekt för lager som utsätts för höga temperaturer.
Eftersom den inte kan tvättas bort med vatten är den också perfekt anpassade till rörliga delar som är utsatta för påverkan av väder och vind.

Produktet är också motståndskraftig mot salt och högtryckstvätt.

Innogrease TF 250 gir en meget god langtidssmøring.

Produktet levereras i 400ml patroner vilket gör produkten både ekonomisk och enkel att använda tillsammans med Innotec Grease Gun (90-0921).

För större företag och industri finns produkten i 20 och 50kg förpackningar.

Egenskaper:
– Teflonbaserad (PTFE)
– Brett temperaturområde (-30°C til 250°C)
– Anti- korrosiva egenskaper
– Många användningsområden
– Motståndskraftig mot salt
– Utmärkt smörjning även under vatten.
– Många användningsmöjligheter, från lätta till tunga applikationer.

Produktdokumenter

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no