Linen Tape

Linen Tape är en speciellt utvecklad textilvävd vulktape för att samla och skydda ledningar, liknande den som i original avänds på Mercedes, BMW med flera. Produkten är vattenavstötande och självvulkaniserende. Tapen fäster enbart till sin egen baksida, något som förenklar användningen av produkten utan att den tvinnar sig eller blir förstörd av fettet på fingrar.

Nollställ

Beskrivning

Elektriska komponenter och kablar som är eftermonterade kommer att utsättas för vibrationer, gnista och överdriven rörelse. Genom att “binda” kablarna med linnetape är kablarna skyddade mot skador och fukt. Produkten verkar också minska buller, vilket gör Linen Tape till en mycket lämplig produkt för elektriker.

Insidan av lintapen är belagd med ett inaktiverat lim som inte är klibbigt. Detta gör att du enkelt kan arbeta i större längder åt gången när du vrider produkten runt kablar. Limmet skadas inte heller av oljiga och oljiga fingrar, som är fallet med vanlig elektrisk tejp. Limet aktiveras endast när tejpen är sträckt. Lintape kan motstå hög temp och tar inte av sig själv. Dessutom är linnetape vattentätt.

Produkten levereras på rullar på 10 meter i 19 mm bredd.

 

Egenskaper:
– perfekt för alla typer av paket
– Mycket lätt att använda
– Lite vulkaniserande
– Vattentät
– Ljudisoleringsegenskaper
– Original OEM-look
– Minskar vibrationer

Mer information

Bredder

19mm, 40 mm

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no