Metal Weld

Metal Weld är den senaste generatjonen av 2-K Methacrylate lim (utan isocyanater) speciellt utvecklad för att limma alla typer av metaller och en mängd andra material, utan att anända primer och aktivator.

Metal Weld kan användas på karosseridelar, söndriga gångjärn, brått/sprickor i metall etc.

Produkten limmar med hög styrka och hållbarhet på alla metaller (t ex. stål och aluminium) men också de flesta andra material såsom komposit. Metal Weld har unika vidhäftningsenskaper samt en mycket hög slitstyrka.

Används med Mixer Nozzles (90.2908.0555)

Nollställ

Beskrivning

Metal Weld levereras i vitt, något som i sig själv är ovanligt. Produkten är mycket motståndskraftig mot UV-strålar, kemikalier og och väderbeständig – detta ger mycket lång livslängd utan att produkten gulnar.

Öppettiden är 8-10 minutter vilket ger god tid till montering av delar. Produktens höga viskositet gör den lämplig för limming på vertikala ytor samt de unika fyllnadsenskaper till att laga hack, sår och sprickor.

Metal Weld levereras i en mycket användarvänlig förpackning, klar för användning. Produkten skal doseras med hjälp av blandningsrör (Mixer Nozzles 90.2908.0555). I motsats till andra 2K produkter så måste patronen förseglas med orginallocket efter användning.

Egenskaper:
– 2K-produkt för limming av alla typer metall ochkomposittmaterial
– Mycket god vidhäftning
– Levereras i färgefast vitt
– Mycket goda UV-egenskaper och kemekaliebeständighet
– Bra temperaturtolerans
– Används utan primer
– Smidig 2K patron med blandarrör gör den andvändarvänlig

Produktdokumenter

Säkerhetsinformationer

Mer information

Färger

Black, White

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no