Moulding Tape

Molding Tape är en dubbelsidig tejp gjord av gummi. Det speciella limskiktet på tejpen är tryckkänsligt. Fördelen med detta är att den del som ska limmas lätt kan flyttas om och om igen utan att klibba för säkert. När den placeras på rätt plats kan den slutliga vidhäftningen erhållas genom att trycka ordentligt.

På grund av de förskurna storleken på 6 mm, 12 mm, 15 mm, 19 mm abd 25 mm, kan gjutband användas utan ytterligare bearbetning för nästan alla vanliga former och storlekar på emblem, remsor etc.

Nollställ

Beskrivning

Formbandet är motståndskraftigt mot temperaturer mellan -40 ° C och + 95 ° C. Som ett resultat av detta och dess perfekta vidhäftning är formningstape mycket bra när det gäller att absorbera skillnaden i expansionskoefficient mellan de olika materialen. Den täta cellstrukturen innebär att tejpen absorberar nästan ingen fukt och är motståndskraftig mot diesel och lätta kemikalier.

Denna kombination av egenskaper säkerställer att Molding Tape är extremt väl lämpad för att applicera emblem, stötfångare och skyltposter etc.

 

Mer information

Bredder

12mm, 15mm, 19mm, 25mm, 6mm

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no