Clear Mount Tape

Clear Mount Tape är ett universellt tillämpligt dubbelsidigt transparent tejp tillverkat av 100% akryl i en unik tillverkningsprocess. Detta innebär att den kombinerar en extremt stark kärna med enastående limkraft.

Clear Mount Tape har ett temperaturområde från -35 ° C till + 95 ° C. På grund av den extremt flexibla kärnan är produkten extremt väl lämpad för transparenta applikationer som kräver viss flexibilitet eller rörelse. Tack vare sin homogena struktur absorberar remsan inte fukt.

Nollställ

Beskrivning

Denna kombination av funktioner gör Clear Mount Tape extremt lämplig för många applikationer inom möbler, reklam, konstruktion och mobilitet. Vad vi har i åtanke här är infästningen av transparenta och genomskinliga material som glas och polykarbonater. Viktiga tillämpningar inkluderar solceller, regnsensorer, dubbelglas, antenner, logotyper, skärmar och naturliga nödreparationer.

Förskurna storlekar på 12 mm, 19 mm och 25 mm gör Clear Mount Tape alltid redo att användas i de applikationer som beskrivs ovan.

 

Egenskaper
Genomskinlig tejp, idealisk för applikationer där färgat band inte är lämpligt.
Universellt tillämpligt på de flesta ytor.
Avtagbar inom 5 minuter efter applicering.
Brett temperaturområde från -35 ° C till + 95 ° C.
Förlängning vid brott på minst 900% (enligt ASTM D-412).
Utmärkt vidhäftningsstyrka.
Oftast UV-resistent.

Mer information

Bredder

12mm, 19mm, 25mm

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no