Repaplast Finish

Repaplast Finish är en tvåkomponents epoxykitt som är speciellt designad för plastreparationer. Repaplast Finish ger en mycket bra finish som passar alla målarsystem på marknaden. Repaplast Finish är mycket lämplig för att fylla på och jämna ut ytor. Produkten kan användas som den enda reparationsprodukten över repor, sprickor och mer. och i kombination (som en kitt) med Repaplast tvåkomponentlim innan du målar. Förseglar inte sandpapperet igen.

Beskrivning

Repaplast Finish häften på alla kända plasttyper och bar metall. Produkten har en mycket hög temperaturtolerans och förblir flexibel, vilket hjälper till att minska risken för “ö” -bildning genom lackering. Repaplast Finish är mycket snabbtorkande och kan slipas och poleras efter bara 20 minuters härdning.

Repaplast Finish innehåller inga lösningsmedel, vilket innebär att det inte krymper eller spricker. Repaplast Finish innehåller inte heller några isocyanater.

Repaplast Finish finns i ett praktiskt paket som innehåller både murslev och härdare i ett och samma rör. Röret passar i en standard Easy Grip Gun. Tack vare behållaren som säkerställer lika blandning av komponenterna är produkten både mycket enkel och ekonomisk att använda.

Egenskaper:
– Tvåkomponent epoxykitt
– Perfekt yta för lack
– Lämplig för påfyllning och uppbyggnad
– Mycket lätt att slipa / polera
– Resistent mot alla målsystem
– Snabb härdningstid (20 minuter)
– Hög temperaturtolerans
– Praktisk behållare som ger korrekt dosering.

Produktdokumenter

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no