Safe Seal

Safe Seal är ett högkvalitativt TÜV-godkänt väglim utan isocyanater baserat på MS-Polymer. Produkten är speciellt konstruerad för limning av alla typer av bilfönster. Safe Seal ger perfekt vidhäftning till gammalt lim (polyuretan- och ms-polymer), glas, keramik utan behov av en primer. Det enda kravet är att det nya glaset tvättas rent.

Produkten har en öppningstid på + – 10 minuter!

Dessa egenskaper innebär att du inte behöver använda eller utsättas för andra kemikalier under en ruttförändring. Chansen att göra misstag reduceras alltså avsevärt, särskilt när det gäller de som inte klistrar in rutter så ofta.

Beskrivning

Produkten är helt fri från lösningsmedel och isocyanater och innehåller inga spår av silikon. Safe Seal är också helt UV-beständig och kan därför också användas på klart glas exponerat för solljus.

Safe Seal har en mycket stark limstyrka och viskositet, vilket innebär att rutten inte säger under härdning. Det är därför mycket användbart även på stora sidorutter som skåpbilar, bussar, tåg, spårvagnar etc. På grund av limets viskositet kan du lägga till höga fogar som inte “välter”, vilket är mycket användbart vid limning av stora glasrutor. När produkten härdas hjälper den till att upprätthålla kroppens styvhet.

Tack vare MS-polymerbasen har produkten en lång hållbarhet även efter öppning. Du behöver inte längre kasta patroner. Fresh Adhesive vidhäftar inte huden och är lätt att tvätta bort i spill. Produkten levereras i standardförpackning på 290 ml och passar alla typer av limpistoler. Safe Seal kan också användas på säkert målade ytor efter 24 timmar.

Vi rekommenderar Innotec Seal and Bond Remover eller Innotec Multisol för rengöring av fönster, limkanter, verktyg etc.

Egenskaper:
– TÜV godkänd (begär certifikat)
– Perfekt vidhäftning till gammalt lim, nymålade ytor etc.
– Lätt att använda, inga andra kemikalier behövs
– Innehåller inga lösningsmedel, isocyanater eller silikon
– Lång hållbarhet, även efter öppning
– Lätt att rengöra
– UV-resistent
– Tjock viskositet (“rullar inte över”)
– Hög limstyrka och vidhäftning (Rutten säger inte)
– Mycket hårt efter härdning
– Ledar inte el.
– Broschyrer för både PUR- och MS-polymerer.

Produktdokumenter

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no