Self Sealing Tape

Självtätande tejp är ett fast, vulkaniserande tejp som aktiveras genom sträckning, som smälter samman för att bilda en homogen, helt lufttätt och vattentät massa efter användning. Produkten passar perfekt för att skarva, splitsa och isolera elektriska kablar upp till 45 000 volt.

Beskrivning

Självtätande tejp är en utmärkt hjälp för att bygga elektriska komponenter i bilar, lastbilar, båtar, motorcyklar, kopplingsboxar etc. Många av dessa komponenter är utrustade som en eftertanke. Förutom interiören finns många av ledningarna för dessa komponenter på utsidan, där de utsätts för alla slags mekaniska påverkningar, liksom effekterna av fukt, smuts och salt. Självtätande tejp skyddar de elektriska komponenterna och kablarna från alla dessa påverkningar och även från lösningsmedel och diesel. Det är därför utmärkt för kablar, uttag och kabelseparation eller för att täta ändarna på den vanligt använda krymphylsan.

Självtätande tejp innehåller inte lim, som ett resultat av att produkten är mycket ren att arbeta med. På grund av vulkaniseringsegenskaperna kan självtätande tejp användas perfekt på platser där kablar och elektriska komponenter utsätts för värme. Under dessa omständigheter kommer produkten inte att lossna.

Självtätande tejp kan också användas för akuta reparationer på en skadad rörledning eller kabel.

Rullen med självtätande tejp är utrustad med ett nylonskydd som håller lagren perfekt åtskilda och garanterar en extremt lång livslängd.

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no