SP200

SP200 är ett kraftig, transparent och luktfritt silikonfett av hög kvalitet för isolering och avskärmning av elektriska kontakter. Produkten kommer ut som tunnflytande och delvis penetrerande silikon som tjocknar till ett solitt fett när drivgasen avdunstar.

Beskrivning

SP200 är ett kraftigt, transparent och luktfritt silikonfett av hög kvalitet til isolering och avskärmning av elektriska kontakter. Desutom är produkten som en följd av sin speciella sammansättning ytterst lämplig till öppen smörjning och skydd av plastmaterial, metall, gummi,glas etc.

SP 200 tål från -40C til +200C vilket gör produkten perfekt till smörjning av elektriska fönsterhissar, soltak, ledningsgenomföring etc. Trots det stora temperatur området blir inte SP 200 varken hårt, smälter eller går att spola bort med vatten eller ånga.

Produkten kan användas i olika branscher. Det är mycket lämplig för att skydda eller göra vattentäta switchar, kontaktdon, tändsystem, på batteripolerna, kablar, elektroniska motorer, mätinstrument, reglerventiler, etc. Produkten är även lämplig för smörjning eller vid montering av lätta och halv tunga applikationer såsom olje/ tätningsringar, plastglidlager och formverktyg.

SP 200 är syrafri så den angriper inte gummi, plast eller nylon som de flesta kontakter är gjorda av.

Egenskaper:
– Solitt fett.
– Transparent.
– Luktfri.
– Elektroniskt isolerande.
– Motstår och stöter bort vatten.
– Perfekta rostskydds egenskaper.
– Temperaturområde -40 ° C till +200 ° C.
– God åldringsbeständighet.

Produktdokumenter

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no