Top Fix

TopFix är en tvåkomponentprodukt speciellt utvecklad för snabb limning av de flesta material.

TopFix har mycket goda limegenskaper som kan användas för att binda de flesta material som plast, metall, trä etc. Produkten torkar mycket snabbt och normalt kan de limmade delarna sättas tillbaka på plats efter 10 minuters härdning.

Produkten är NSF-märkt och certifierad för användning i livsmedelsindustrin.

Används med mixermunstycken (90.2908.0555)

Beskrivning

Tack vare den unika formeln ger TopFix en mycket stark och god representation. Limet är också något flexibelt när det härdas. Detta ger många användningsområden. I kombination med Innotec Repaplast Primer får du en produkt som limmar på svåraste material som återvunnen plast, natursten, metall, rostfritt stål och plexiglas.

TopFix låter dig nu klistra in det som tidigare var omöjligt att klistra in. Du kan nu reparera delar som annars skulle slängas. TopFix är mycket väl lämpad för “akutreparation” både vid plastreparation och vid limning av andra material.

Produkten har en mycket stark och fin finish. Produkten härdar snabbt, vilket gör den lämplig för modellering och återskapande av använda delar där en del inte längre finns tillgänglig (till exempel “öron” på lamphus etc.).

TopFix finns i två färger; svart och gråvit. Den subtila gråvita färgen passar mycket bra till de flesta lätta plasttyper (som lyktor på koreanska bilar) och ger en nästan osynlig överraskning. Den svarta varianten är också mycket lämplig för limning och reparation av okända plasttyper.

TopFix levereras i en mycket användarvänlig förpackning som tillsammans med Innotec Mixer Gun kan doseras mycket exakt. Innotec Mixer Nozzles (mixer tubes) ger den perfekta blandningen av komponenterna och förhindrar att produkten härdar in i behållarna, vilket säkerställer livslängd.

På grund av limets styrka kan det också användas där nya trådar behövs. Du får de starkaste trådarna genom att borra hål och använda gängade stift efter att limet har härdat.

– Mycket bra limegenskaper för de flesta reparationsjobb
– Mycket snabbtorkning
– Fästade delar kan användas snabbt
– Mycket hård yta
– Finns i två färger: svart och grått och vitt
– Bra temperaturbeständighet
– Tvåkomponentprodukt
– Praktisk dubbelbehållare med blandningsrör för enkel och exakt applikation

Produktdokumenter

Säkerhetsinformation

Utgågna Produktfärger

Mer information

Färger

Black, Grey

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no