Total Power Grease

Smörjfett på spray av mycket hög kvalitet. Tål temperaturer från -30 ºC till + 160ºC. Fettet är flytande när det kommer ut, så att de kan tränga in på svår tillgängliga ställen. När drivgasen sedan avdunstar blir det till ett rent fett.

Beskrivning

Tål mycket högt tryck. 100 % vattenavisande, är inte seg och klistrig. Innehåller inga klorhaltiga lösningsmedel. Produkten innehåller ingen syra och lämpar sig även som ersättare till sillikonprodukter.

Total Power Grease är ett högkvalitets fett som tål mycket tryck och är temperaturbeständig.

De egenskaperna gör att Total Power grease är väl lämpad till att smörja delar där metall och gummi ligger mot varandra.

Det som kännetecknar underhållsarbete är den stora variationen av smörjpunkter.
På grund av sina egenskaper är Total Power Grease idealisk för smörjning av: gångjärn, fönstermekanismer, pedaler, kugghjul, bromsdelar, lager, kedjor etc. där det är viktigt att åstadkomma smörjning mellan och inte på metalldelarna. Dessutom på grund av sin ljusa färg är Total Power Grease perfekt för användning på synliga delar.
Produkten kan även användas som korrosionsskydd på elektriska komponenter.

Produktet anpassar sig till olika temeraturer När det blir varmt tjocknar produkten och när den kyls ned blir den tunnare detta säkrar alltid bästa möjliga smörjning

Total Power Grease är mycket motståndskraftig mot höga tryck och höga temperaturer (upp till 230 ° C toppbelastning). På grund av sin speciella sammansättning är produkten vattenavvisande och ger ett bra skydd mot korrosion och den påverkar inte gummi och plast.

Aerosolburken har ett speciellt okrossbart munstycke med smalt dispenerrör, vilket innebär att den kan användas i vilken position som helst. Detta är en stor fördel på svåråtkomliga platser såsom smörjpunkter på undersidan av maskiner.

Egenskaper:

  • – Enkel att använda. Kan användas i alla vinklar.
  • – Syrafri (trygg på plast och gummi)
  • – Ljuss färg
  • – Tåle mycket hög tryckbelastning
  • – Tål höga temperaturer (upp til 230°C i kortare perioder)
  • – Motståndskraftig mot varmt och kallt vatten
  • – Tål lättare syror
  • – Goda antikorrosiva egenskaper (speciellt på koppar och stål)
  • – Torkar inte ut

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no