TurboClean System

Turbo Clean Set är ett specielt utformat rengörings set. Detta för att lösa problem med dieselmotorer såsom fastbrända kolrester i turbo och katalysator på ett snabbt och effektivt sätt.

Beskrivning

Turbo Clean System består av 5 produkter

1. Turbo Clean 1 – Et mycket starkt lösningsmedel som er speciellt utvecklat för att lösa upp kolrester som har bränt fast i turbon eller i katalysatorn utan att de behöver demonteras.

2. Turbo Clean 2 – Et speciellt utvecklat sköljmedel som neutraliserar Turbo Clean 1 och sköljer ut den tillsammans med kol- och smutsrester.

3. Turbo Clean 3 – är ett mycket starkt rengöringsmedel för bränslesystemet och förbränningskammaren i dieselmotorn. Produkten optimerar både motor och turbo, samtidigt ger den utmärkt skydd mot nya kolavlagringar.

4. Turbo Clean Tube – En lång slang med munstycke som möjligör rengöring av turbo och katalysatorer som är monterade på mer otillgängliga ställen.

5. Turbo Clean Card – Försegling till turbo utlopp, som möjligör att man kan fylla en turbo helt med Turbo Clean 1 og Turbo Clean 2 på så sätt säkerställa en effektiv och grundlig rengöring

I tillägg till att rengöra, bidrar Turbo Clean Set til högre prestanda och längre livslängd för motorn.

Produkten säljs som set och levereras i färdigt paket.

Det medföljer även en detaljerad bruksanvisning i varje paket.

Egenskaper:
– Snabb och effektiv rengöring
– Mycket enkel att använda, utn behov av demontering
– Bidrar till högre prestanda och längre livstid för motorn.

FÖR DATABLAD SE VARJE ENSKILD PRODUKT

Produktdokumenter

Säkerhetsinformation

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no