Ultra Clean

Ultra Clean är en säker, snabb och kraftfull avfettning och rengöringsmedel för nästan alla smutsiga delar och ytor. Produkten tar bort bromsdamm, tjära, underbeläggning, fett och olika typer av vax. Dessutom förhindrar det spridning av skadliga partiklar när du till exempel rengör bromssystemen eftersom produkten binder till bromsdammet.

Beskrivning

Ultra Clean är säkert att använda vid rengöring av fordonets elektroniska bromsar och ABS-system. Eftersom Ultra Clean inte påverkar ytan är det också extremt lämpligt för att ta bort tjärfläckar och fett- eller oljefläckor.

Ultra Clean förångas helt utan att lämna några rester. En annan stor fördel med produkten är att det inte finns någon fara för blekning av aluminiumdelar, som är fallet med de flesta bromsrengöringsmedel. Detta innebär att Ultra Clean också kan användas för att rengöra koppling och motordelar.

Tack vare aerosolförpackningen är Ultra Clean extremt användarvänlig och enkel att använda. Det speciella obrusbara munstycket och röret som medföljer produkten gör det mycket enkelt att applicera på ställen som är svåra att komma åt. Munstycket gör det också möjligt att använda sprutboxen i alla positioner.

 

Egenskaper:

Djup och kraftfull avfettning.
Tar bort tjära, underrock och olika typer av vax.
Längre penetrationstid för optimal rengöring.
Avdunstar utan att lämna några rester.
Lämplig även för skivbromsar, trumbromsar, kopplingsdelar, motordelar och elektriska anslutningar.

Produktdokumenter

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no