Versa Tape

Versa Tape är ett mycket lättanvänd tätningsmedel på en rulle. Versa Tape kan användas för snabba och enkla men långvariga tätningsjobb.

Produkten är perfekt lämpad för tätningsarbete som kan expanderas och temperatursvängningar. På grund av sin enorma flexibilitet rivar eller spricker inte Versa Tape.

Nollställ

Beskrivning

Versa Tape är extremt väl lämpad för enkel tätning av kabelvägar, för att förhindra smuts och fukt från att komma in. Dessutom kan produkten användas för att täta omkopplare och manöverboxar på tavlor, till exempel eller kranar, eller för att täta kabelfördelning lådor. Kablarna och omkopplarna i dessa lådor är extremt känsliga för fukt. Både locket och kabelinföringspunkten måste vara väl tätade för att förhindra onödiga fel. Versa Tape förhindrar inte bara att fukt tränger igenom, det är också mycket lätt att ta bort, om lådan skulle öppnas. Det kan också användas för att fixa kablar när man bygger in utrustning.

Versa Tape är självhäftande, vilket gör det enkelt att applicera, även på platser som är svåra att komma åt. Produkten är beständig mot temperaturer från -40 ° C till + 90 ° C.

Versa Tape finns på rullar i bredden 5 och 12 mm. Detta innebär att rätt storlek är tillgänglig för de flesta vanliga applikationer.

Mer information

Bredder

12mm, 5mm

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no