Stone Chip Repair System

System mot stenstänk i lacken, enkelt och kostnadsbesparande. Satsen levereras med 35 färger som kan användas direkt eller blandad. Stone Chip-reparationssystem kan matcha upp till 99% av alla färger på marknaden idag! Blixten för säljare av begagnade bilar!

Stone Chip Repair System är ett unikt reparationssats som är utformat för att reparera skador på stenstänk på ett mycket enkelt och enkelt sätt. Till skillnad från vanliga reparationsmetoder som målarpinnar och klarlack, kan en reparation med Stone Chip Repair System göras nästan osynlig. Detta är möjligt tack vare vår unika produktmix

Produkten finns också i en kompakt version med 6 valfria färger. Se Stone Chip Repair System Compact

Beskrivning

Stensprängning orsakas ofta av flygande stenar och liknande. som kastas i luften av bilen framför en på vägen. Resultatet av en kollision med dessa projektiler i hög hastighet är ofta små självlysande fläckar på rustningar, stötfångare, skärmar etc. Skadorna är ofta begränsade till de yttersta lackskikten och går sällan genom grundningen.

Med Stone Chip Repair System är det sällsynt att du behöver gå till en professionell verkstad för att reparera skadorna som ofta är mycket dyra. Med en liten investering i tid och materialförbrukning kan de små skadorna vanligtvis repareras.

Stone Chip Repair System finns i ett praktiskt fodral som innehåller all nödvändig utrustning för reparation.

Full utbildning ges vid köp av Stone Chip Repair System. Se även träningsvideo via länk i produktkatalogen.

Egenskaper:

– Reparationer av stänkskador med ett professionellt resultat
– Ingen överbeläggning behövs efteråt
– små kostnader i samband med användning
– mycket lätt att använda

Datablad registreras under varje underprodukt.

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no