Alu Scratch Repair

Alu Scratch Repair är en delkomponent i Alu Scratch Repair System som är en samling speciellt utvecklade komponenter för att reparera kosmetiska skador på aluminium och lättmetall.

Alu Scratch Repair är ett professionellt fyllmedel för att reparera repor och skador på lättmetalls- och aluminiumytor.

Beskrivning

Alu Scratch Repair ska användas i kombination med Alu Powder. Tack vare blandingen av dessa nästan viktlösa komponenter blir reparationer mycket hård men ändå lätt att slipa för att få rätt höjd och form.

Alu Scratch Repair visar en mycket god vidhäftning till nästan alla typer av aluminium och lättmetallytor (även lackerade). Efter att blandingen är applicerad bör reparationen aktiveras med Alu Scratch Repair Activator för att påskynda härdningstiden. Detta gör att lagningen kan slipas och bearbetas redan efter 2 minuters härding.

Det händer ofta innom fordons- och industri att aluminiumdeler får repor och ytskador t.ex. lättmetallfälgar, takrelingar, aluminumramar, trappräcken, balustrader etc. Nästan alla typer av lättmetaller kan repareras med Innotec Alu Scratch Repair System.

Alu Scratch Repair levereras i en prakrisk 10ml tub med med separat limkanyl som gör produkten enkel att användaoch dosera. Tuben är också utrustat med ett unikt lock som säkerställer att tuben kan öppnas och stängas upprepade gånger.

Egenskaper:
– Utmärkt vidhäftning
– Mycket bra att slipa och polera
– Enkel att applicera
– Tempraturbeständighet upp till 80°C
– Kan övermålas med de flesta lacksystem (Det rekomenderas att använda primning med Innotec Spot Primer)
– Perfekt finish med Innotec Alu Finish eller Metal Finish
– Innehåller inga lösningsmedel
– Nästan viktlös

Produktdokumenter

Vi har världens besta kunder!

Copyright Innotec Scandinavia 2020. Design by: digital-ink.no